Entreprenörskap: Midgårdsskolans julmarknad

Julia Svahns förslag till affisch och flyer som marknadsföring för våra treors evenemang
 

Alla våra elever läser en kurs som heter Entreprenörskap, den ska kopplas till programmål och ämnesplaner för övrigt. I år kom idén upp om att treorna skulle anordna en julmarknad för att försöka dra in pengar till en kommande resa till Stockholm, för att där ta del av de högre utbildningarnas avslutningsutställningar i maj. Nu är eleverna på G. Med affischuppsättning, utdelande av flyers, kransbindande, guldsprejande, klippande och klistrande. Som värsta tomteverkstad med julmusik, julmust och skumtomtar. Kom hit vettja, och köp några grymma prylar. Jag själv kan frossa loss, eftersom min köpfria period är över, och jag lovar att det finns coola tygväskor, muggar, ramar, vackra, doftande kransar, pyntade flaskor och burkar åså hembakt bröd och fika till försäljning.
 
Anna, Cajsa, Julia och Moa gör fina ljusstakar
 
 Tove och Sanna styr upp kranstillverkningen
 
 Lydia fixar maxade guldramar med guldsprejade djur
 

Guldsprejsdoften har legat som en dimma här i korridoren. Vi hoppas på bra uppslutning förstås! Kolla in AnitaBJohanssons blogg för mer bilder på designstuff!
#1 - Joanna

Ursäkta att jag inte kommenterar just det här inlägget i sig, men en liten fråga- vad heter du på instagram? Skulle vilja tagga en bild till dig :)
Kram Joanna

Svar: Elsaceciliaholm
MammaMedia