Mediefastan är över - firas med självgod skåpmat

Detta år har jag valt att ha mediefasta med mina medietvåor. Ingen blogg, inget Instagram eller Facebook på en vecka. Inga tv-serier eller filmer på tv. Däremot lovade jag mig själv att gå på bio och varje dag se Kulturnyheterna. Det var ganska skönt och ganska nyttigt. Speciellt alla instamoments som istället fick duga som upplevelser i nuet. Nu när jag går tillbaka för att kolla blogg och facebook har jag inget vettigt att skriva, däremot hittade jag ett gammalt minne som Facebook så gärna vill dela med mig, och jag, ja vet inte om jag är totalt utmattad av betygssättning, bedömningar, slututställning och projekt, men jag tyckte att jag var lite rolig där, i det där minnet, som bestod av två unga filmare som besökte mig och gruppen på en filmkunskapslektion. Men jag skrev fel och fick en fråga på det och tycktes ha ett bra svar. Frågor på det?  Snart ska jag spotta upp mig, göra om designen och försöka komma på nåt smart att skriva. Kram kära läsare!
 
PS! Susanne som frågar, här nedan, är en kär gammal körkompis och också en fena på medie- och kommunikationsvetenskap, ba så ni vet!
 
 

Mindyard 2017 release - äntligen

 
Här är EM2 förutom Alva Köhler och Julia Lindberg som tyvärr inte kunde vara med på releasen
 
Elma Frick pustar nog ut efter att ha varit AD för årets Mindyard. den blev RÅSNYGG.
 
 
The coverwoman verkar nöjd
 
 
Anton, en av Emmas modeller posar glatt en gång till
 
 
Kalas med chips, popcorn, cider och en härlig spellista
 
 
Cool display i form av en bländare
 
 
En berörande text tyckte en av besökarna
 
 
Det är fint att se läsarna
 
 
Vi hoppas på engagerade läsare
 
 
Efter en intensiv releasefest så ställer eleverna i ordning rummet för nästa vecka då utställningen blir kvar och man ska kunna hämta tidningen.