Inställda inlägg och missriktade kommentarer

Jag har varit mycket passiv på skaparsidan på sistone, varken tecknat eller skrivit. Många är de supersmarta inlägg som gror på cykeln på väg till och från jobbet men som sedan aldrig blir av. Jag har inget att skylla på, allt har sin tid, allt tar sin tid och tv-soffan tar en stor del och såklart jobbet. Trots detta så verkar några gå in och läsa bloggen varje dag och varje månad är det ett par inlägg som kommenteras och jag undrar hur det går till. Det inlägget som oftast får kommentarer är ett med rubriken Otrogen eller inte, kommentarerna är ofta kryptiska och vill bjuda in mig till någon sida, ibland är de på ett obegripligt språk men oftast på engelska. Jag raderar dem med en gång. Det andra inlägget som kommenteras på detta sätt är Är min man lumbersexuell? Så ja, jag förstår att det är något med sex som lockar och att någon vill sälja något eller kanske generera egna läsare eller...är det någon som vet hur det går till?
 
Inlägget Otrogen eller inte? Handlar mest om foundation och maskara, ett ganska tråkigt inlägg. Är min man lumbersexuell är en text jag är riktigt stolt över, det är så jag vill skriva; med koppling till aktuell media, lite fakta och lite rolig personlig vinkel.
 
 
Flanellskjorta, skägg och en faiblesse för espresso är säkra tecken. Check, check, check!
 
 
De läsare som jag känner som någon gång kommenterat kan ju berätta att det kräver lite arbete, det är lite krångligt att kommentera, så hur kommer det sig att helt random kommentarer slinker in bara för att det ser ut att vara sexrelaterat?