Bröllopsfesten närmar sig

4 september 2020 mitt i pandemitiden gifte sig Aron och Sanna 
 
Nu närmar vi oss sommarens epicentrum, den händelse som allt liksom snurrat kring oavsett vad som gjorts så har det varit parenteser. Hela tiden har det varit ärenden och funderingar kring den bröllopsfest som ska gå av stapeln strax utanför Vasa nu på lördag. Eftersom vigseln skedde mitt i pandemin och Sanna dessutom var höggravid så bestämde de att ha ett hejdundrande party senare med barn stora nog att tas om hand av morföräldrar och därmed möjlighet för brudparet att dansa hela natten om de så vill. 
 
Dt har pratats kläder, smink, catering, tårtor, nattamat, dekoration, svar från inbjudna gäster, dryck och logistik, logistik och logistik. Gäster kommer från hela Sverige, Finland och Danmark. Det jag hörde senast var att det är 70 vuxna och elva barn. 
 
Vi, min man yngsta dottern Klara med fästman och son åker tillsammans med den nya finlandsbåten i morgon bitti. Sonen Viktor jobbar och kommer med en båt på torsdag. Våra bilar är packade med festens drycker, diverse utsmyckning och vår egen packning för flera dagar som vi ska tillbringa i den finska familjens "villa" som finlandssvenskarna säger om sina sommarstugor. Det ska bli ett spännande äventyr.
 
Här hämtar vi ut drycken till kalaset, tur att Per var ansvarig för tross och transport i det militära. Det blir bubbel som välkomst, vitt vin till middagen och fri bar på kvällen. Mormor och morfar ska vara nyktra och körbara för att hantera tre barnbarn och ta hem dem till villan för nattning.
 
Ett himla sjå med outfit och accessoarer har det varit och kommer kanske att bli om vädret spökar, men jag har i alla fall köpt mig en lite mer elegant väska än den Marimekkosäcken jag vanligtvis släpar på. Mer bilder kommer på hur det blev om vi nu lyckas packa ihop oss, lämna stugan och hinna med båten i morgon.
 
Istället för vigsel ska det visst bli femkamp och innehållet i magen har nu hunnit bli ett år och nio månader och heter Hilma
 
Lilla Alvilde har hunnit fylla 4 år