Amorgos, Grekland


Familj i solen på Maltesi beach

Jag försöker hålla igång skissandet och inspirerar Maria att köpa block och pennor. Kul! 





Trevligt resesällskap här på vår terrass



Här bor vi så himla fint, gulligt och extremt välskött.


Maria, Klas, Per och jag vandrar över berget och passerar byn Chora på väg mot Agia Ana och Det stora blå. Där spelades delar av filmen med samma namn in.


Att svettig och trött se fram emot den ljuvligt svalkande turkosa belöningen



Och att bara dyka i direkt utan att känna på vattnet före



Och veta att man kan dyka i igen och igen och igen

#1 - Paul

Cissi
Jag vill också bad i blått vatten och dricka ouzo och retsina!
Fast jag kan inte göra det i år. Kanske nästa år. Kul att läsa din blogg om Krekland!

#2 - Anna-Lena Gustafsson

Eftersom vädret är som det är i Sverige håller vi på att lägga om våra semesterplaner. Blir nog en båtluff i Grekland för första gången. Hittade din blogg och skulle gärna vilja ha tips på vilka öar ni besökte och om du kan rekommendera några boenden.

Svar: Hejsan!Ledsen för mitt avbrott och därmed också kanske på tok för sena svar! I år var vi på Amorgos och bodde på Titika Pension, helt suveränt. Rent, mysigt, billigt; 30 euro per natt och dubbelrum. Nära til en superenkel strand för morgondopp och en fantastisk strand en bit bort med badbåt eller promenad. Kristallklart vatten, inga försäljare och en liten kiosk som säljer enkel lunch och dricka. På Naxos bodde vi hos Despinas högt uppe strax nedanför borgen i gamla stan. samma pris, mycket enkelt på tersassen, dusch och toa utanför rummen, med gudomlig utsikt över hamninloppet. Despina har lite mer komfortabla rum också, vet inte priset på dem. Antiparos är också trevligt, änligt och tryggt. Någon sa att de upplevde Anitpars som en skandinavisk koloni och att det alltså sågs som mer turistiskt. Vi var där för sex år sedan och trivdes bra.
MammaMedia