Uppdraget utfört

 
160 kvm totalt överfulla med allt man kan tänka sig, gånger hundra. En massa sommardagar med svett och möda men också kreativt problemlösande och gemensam jävlar anamma.
 
 
Norrlands auktionsverk anlitades och vi blev imponerade av de unga entreprenörenas kunskap om röllakansmattor, konst och antikviteter. Däremot blev vi först chockade när vi insåg hur mycket de inte var intresserade av. Allt utom 33 saker, och grupper av saker, som de kunde värdera till tusen kronor eller mer. 
- Vad gör vi med de andra tiotusen sakerna?
Det var de som föreslog att vi skulle ha lägenhetsloppis. Vi sorterade, slängde och prismärkte allt över 20 kronor. En del gruppvis, exempelvis; fina dukar 100 kr, filtar 50 kr, etc.
Loppisen annonserades i VK, Folkbladet och i våra sociala medier. Även plakat på balkongen lockade. Loppisen blev en succé och dessutom hade vi roligt de två dagar den varade . Dagen efter körde vi resterna till Röda korset och Gimonäs.
 
 
 
Plakat på bägge kortsidor av balkongen
 
 
 
 
Här är en av de mest entusiastiska loppisbesökarna. Hon och hennes man hängde på låset långt innan vi öppnade, och var även där när vi stängde dan därpå, för att handla lite till, bland annat ett av borden vi ställt upp grejer på. Vilken lycka att vara tre syskon som alla har sommarlov och bara bestämde oss för att: Nu gör vi det här!
 
Loppisyra