God jul och tack alla underbara elever!

Det här är några av årets julkort som i år faktiskt är handgjorda vart och ett...ja med viss monoton upprepning kan erkännas, men ändå inga kopior
 
Julavslutning på Midgårdsskolan kan vara trist, morgontidig, mörk, limkladdig, stökig och alldeles, alldeles, alldeles UNDERBAR! Fantastiska kollegor hjälps åt att fixa julpyssel för alla medieelever tillsammans, ettor, tvåor och treor. Tio grupper som fick varsinn bokstav att klippa ut och pynta på lite drygt 30 minuter. Nu sitter ett gigantiskt GOTT NYTT ÅR uppmonterat på fönsterraden i skywalken när vi kommer tillbaka 2019.
 
Efter det, avslutning i Valhalla med dans, musik, teater, och ÄNTLIGEN är medieeleverna representerade med en julfilm som drog ner skrattsalvor och jubel. De har gjort en variant på Bohemian rapsody men egen text och tre av sina lärare med och även en bön till rektor Erik om att inte bli fråntagna sitt CSN ( vilket är ett överhängande hot för dem som får för hög frånvaro).
 
Jag måste säga att jag är lyckligt lottad som får vara med om detta och dessa oftast unerbara elever. Att få följa dem genom tre år. Jag har varit rätt utarbetad, faktiskt sjukt trött på slutet, men idag är jag lycklig! Jaja, tänker du kanske, klart man kan vara lycklig när man ska få vara ledig ett helt jullov. Och det är såklart en del av glädjen men också och mest lyckan över att få ha ett så meningsfullt jobb och med så suveräna kollegor. Nu är det APT (arbetsplatsträff) och sedan är det DRAGNING i KONSTLOTTERIET.