Ny design, hjälp vad har jag gjort?

 
 
 
Sista jullovsdagen, trettondagen, det är i och för sig en helg innan jobbet tar över. Jag sitter vid mitt arbetsbord i radhusidyllen. Det blev mycket god mat, mycket vin och kalas sent igårkväll så jag känner mig lite trött och gruvar lite inför terminen. Jag har haft hemska mardrömmar om att mina öron hade vuxit ut och blivit helt oformliga. Först trodde jag att det var fel på spegeln men sen så kände jag själva utväxterna. Jag hade också fått jättelångt mellan näsan och munnen och överläppen såg fylld ut!!! Det var skönt att vakna, kliva upp och ta sig an dagen.
Det är så kallt ute att skidåkning är uteslutet, däremot hade jag ett par uppsatser att bedöma och det är gjort nu. 
 
Eftersom jag har blogg PRO så kom jag på att jag skulle kunna byta tema på bloggen. Min gamla elev Sofia, som sedan arbetade som kommunikatör på skolan och numera heter Wiesler i efternamn, hjälpte mig när bloggen skulle startas 2009, tror jag, med ett fint grönt passande tema och ett snyggt typsnitt. Tack Sofia för det! Nu har jag nog kastat bort det, för att börja experimentera med de olika varianter som står till buds. Jag har haft problem med att inläggen blev så smala när man hamnade nedanför kategorier och arkiv. Dessutom var det ojämt i kanterna och Anita har förskt hjälpa mig men vi har inte lyckats lösa det. Så nu bara testar jag att byta. Ni får gärna kommentera och ge tips men den gamla mallen är nog borta...tror jag. Jag har inte vågat mig på det här tidigare trots att jag haft PRO i snart ett år. Vi får se hur det blir. Man måste väl försöka förnya sig lite. Jag vet inte alls hur det funkar med färgerna, jag måste hitta något som stämmer...det grå och det gröna är inte optimalt ihop men jag får greja vidare. Känner mig lite identiteslös så hjälp mig gärna.
 
Nu är det kanske dags att gå ner och ta tag i tomtar, juldukar, gamla aladdinaskar med bara körsbärspraliner kvar och oknäckta nötter. En liten sur bit av julskinka ligger nog och stinker i nåt hörn i kylskåpet, som verkligen behöver en rejäl genomgång.