Teknikbråkar vidare

Jag får inte till det riktigt men får en känsla av vad man skulle kunna göra...
 
Åhhhhh, så svårt det är! Och åhhhhh, så många år som jag känt att jag borde kunna, borde lära mig, borde fattat grejen. Det vore ju grymt härligt att kunna formge massa snygga saker och dessutom kunna hjälpa eleverna med det i olika kurser.
 
Jag sitter med Moderskeppet Gulds kurs i Indesign och tycker från en början att allt är solklart, lätt att förstå och pedagogiskt. men när jag väl kommer in och ska jobba själv så har jag en massa idéer om hur jag vill göra och hoppar därmed över en massa steg och vill fram fortare och letar etfer specialfinesser när jag missat massa grunder. Här ovan till exempel så knövlade jag till det så det till sist blev helt ogörbart att flytta objekten så att det blev centrerat. MEN jag ska fortsätta.
 
Jag har gjort ett visitkort också men det råkade jag visst slänga bort! Men skam den som ger sig! Jag gör om och det viktigaste av allt: Jag ropar på ANITAAAAAAAA!!! Anita, (anitamedia.blogg.se) käraste kollegan hjälper mig så till slut kan jag skriva ut en radda visitkort också efter att jag exporterat, monterat, grejat och fixat.
 
 
 
 
 
#1 - - Kalle:

Hej, jag körde denna InDesign-kurs förra månaden (när det var gratis). Intressant program, det blev snyggt men fick strul med typsnitten så fortsätter med Word..(och Latex för matte-grejer).
Lycka till!

Svar: Latex lät lite suspekt men det gör å andra sidan matte-grejer också för mig. Tack för kommentar, det är kul!
MammaMedia