Mindyard 2016- Releaseparty imorgon, fredag

Så här ser medarbetarsidan ut i årets Mindyard, mina EM tvåor
 
Det höll inte på att bli någon Mindyard i år. Kurserna stämde inte för att ordna ett rimligt upplägg. Det är ett stort och DYRT projekt och det kräver ansvarskänsla hos eleverna och också myclet jobb för ansvariga lärare. Men EM2, den klass jag är mentor för PROTESTERADE! 
- "Vadå, blir det ingen Mindyard! det var ju när jag såg den på  min högstadieskola som jag bestämde mig för att söka Estetik och media!"
-"Det måste komma ut en Mindyard, varje år på Midgårdsskolan och i år ska vi göra den!"
-"Vadå, det går inte?"
 
Arbetslaget sammanträdde och Ludvig i Historia 2b såg möjligheter liksom Johan Lönnelid utanför arbetslaget som har eleverna i svenska. Ihop med Grafisk kommunikation och foto så skulle det nog kunna lösas. I morgon är det releasefest för tidningen som just nu ligger och doftar nytryckt här i vårt arbetsrum. Eleverna ska blåsa såpbubblor, hålla tal, klippa band, bjuda på snacks och dricka och så ska det väl bläddras.
 
Här har de precis fått varsitt purfärskt exemplar
 
Stolta publicister
 
 
 Sidan 20 med bild på Linéa som har varit AD för tidningen eftersom det var hennes design som blev framröstad av årets treor. Alla tvåor hade fått göra ett designförslag var
 
Såhär ser det ljusa, bubbliga omslaget ut
 
Jag kommer tyvärr inte att kunna vara med på releasen eftersom jag åker till Norrköping på Nationell Estetisk Kongress i morgon.